top of page

Automatisch profielen kijken met Dux SoupDoe eens een gok naar de feature die het meest op Linkedin wordt gebruikt?


Weet je het al?


Gebruikers van Linkedin bekijken het vaakst door wie ze zijn bekijken op Linkedin. Het is namelijk ontzettend leuk te weten dat een manager X van organisatie Y op jouw profiel heeft geklikt. LInkedin heeft ook het algoritme dat hoe vaker je wordt bekeken en je zelf terugkijkt, je actiever op linkedin ben, waardoor je simpelgezegd "hoger" op de Linkedin ladder .


Dux Soup weet dit al jaren en biedt een geautomatiseerde tool.


Dux Soup kent 3 opties:

  1. Starter Dux

  2. Pro Dux

  3. Turbo Dux

In dit artikel ga ik alleen maar in op de GRATIS versie van Dux Soup. We zijn immers gek op gratis tools en deze tool is leuk om te laten draaien. Ook geloof ik in de persoonlijke aandacht die sourcen met zich mee moet brengen. Met de betaalde versie kun je automatisch connecties versturen en hier ben ik geen fan van. Maar automatisch naar mensen kijken, kan interessant zijn. Waardoor jezelf ook vaker wordt bekeken.


Je installeert Dux Soup als Extensie via Google Chrome. Je hebt dus Google Chrome nodig om deze extensie te kunnen downloaden

  • Klik hiervoor op de 3 puntjes (rechtsbovenin je browser en net onder het afsluitkruisje)

  • klik dan op More Tools --> Extensions

  • Links onder vind je dan Open Chrome Webstore

  • Vul in het zoek opdracht Dux Soup in en download de extensie.

  • Log in met je google account en je kunt aan de slag.

Wanneer je naar Linkedin gaat en jouw gewenste functietitel intypt, dan op personen klikt zie je een hele lijst met profielen. Klik vervolgens op de extensie van Dux Soup (het eendje) en klik vervolgens op Visit profiles.


Dux Soup gaat nu aan het werk en zal ieder profiel bezoeken. Dit doet hij op een natuurlijke manier, waardoor het niet lijkt alsof je profielen aan het spammen bent. Op deze manier bezoek je profielen, waardoor je interactie kunt verwachten met de kandidaten. Je zult zien dat jouw profiel vaker (terug) wordt bekeken.


Succes ermee!

16 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page