top of page

"Hello again" op het werk!

Het "normale" leven begint weer..


Vanmorgen werd ik door herrie wakker. De afgelopen vakantieperiode was heerlijk. Geen drukke ochtendspits, geen race tegen de klok en gewoon rustig aan wakker worden. Zoals de meeste weten ben ik niet echt (of echt niet) een ochtendmens en daardoor vind ik rustig opstarten enorm fijn.


Maar vanmorgen was het anders. Mijn oudste zoon gaat vandaag voor het eerst naar de middelbare school. Mn vrouw (vooral) en zoon vonden het allebei enorm spannend, waardoor het enorm druk in huize van Nieuwenhoven was. Om kwart over 7 besloot ik dan maar om het huis uit te vluchten en aan het werk te gaan. Ik merk dat ik niet de enige ben. Al voor 9 uur ben ik al een aantal keren gebeld, geappt en ligt er een flinke to do lijst voor mij. Wat fijn om iedereen weer te spreken!Terugkijkend op de vakantieperiode heb ik gemerkt dat de werkzaamheden niet stil hebben gelegen. Waarbij het normaliter op recruitment gebied stil is in de zomermaanden, liep het nu door. Uiteraard duren processen wel wat langer, maar in mijn optiek is een echte vakantie dip dan ook niet geweest.


Na zo'n vakantie voelt het altijd weer als een soort van "oud-en-nieuw", waarin er weer nieuwe kansen ontstaan en iedereen weer op de lijn komt met frisse en nieuwe energie.


Fijn dat jullie er weer allemaal zijn en voor diegene ik nog niet gesproken heb wens ik jullie weer fijne werkdagen toe.


Tot hopelijk tot spreeks en tot snel!


Groetjes


Djai

14 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page