top of page

Werving via Podcasts?Podcasts zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de wereld van recruitment. Zo heb ik eerder al een blog geschreven over de podcast die bij Sogeti gehouden werd. Waarbij collega's van Sogeti werden geïnterviewd en bevraagd in hetgeen ze in hun functie doen. Podcasts van gemiddeld 25 minuten, waarin veel informatie wordt gegeven rondom bepaalde vacatures.
Momenteel zit ik op een interim opdracht bij Motiv ICT Security / Atos waarin vooral veel informatie over de wereld van Security wordt gedeeld. Gisteren zat ik tijdens de lunch met de initiatiefnemer van de security talks en vroeg hem of dit ook werd opgezet voor wervingsdoeleinde. Er ging duidelijk een lichtje branden en beloofde me dat bij de volgende podcast er ook een stuk werving in voorkomt.
Operatie positron

Vanmorgen keek ik zoals gewoonlijk op de site van Werf-en en zag daarin een superleuk idee van de RIVM, waarbij ze in een 6-delige podcast serie een challenge hadden gemaakt genaamd https://operatiepositron.nl/ .Luisteraars konden, wanneer ze de oplossing van de raadsel hadden, deze (inclusief CV) opsturen naar RIVM. Een podcast voor echte speurneuzen.


Give &Get

Het valt allemaal onder de noemer Give & Get. Een methode waarin ik heilig geloof. Wanneer je iets geeft aan een ander, ontvang je eerder iets terug. Voordat je begint, bedenk wel dat het maken van een podcast veel tijd kost.


Handleiding podcast maken

Via deze link krijg je een stappenplan hoe je een podcast maakt.


Heel veel succes en fijn weekend


gr Djai

20 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Komentarze


bottom of page