top of page

Wie is Jay Trouerbach?

Wie ben je?

Mijn naam is Jay Trouerbach, Ik ben 19 jaar en woon in Leiderdorp. Ik ben nu 1,5 jaar werkzaam binnen het recruitment vak en in dienst bij Djai Recruitment. Vanuit mijn achtergrond ben ik gefocust op sport. Hierin was ik tot voor kort continue bezig met (top)sporters en begeleid ik ze om beter te worden. Hierin is de interactie met kinderen anders dan met volwassen, maar ook verschillende doelgroepen binnen diverse sporten, zoals voetbal, skiën en hockey, vragen me anders te communiceren met de doelgroep. Deze competenties gebruik ik ook tijdens mijn werkzaamheden als Sourcer / Recruiter.


Wat vind je leuk aan recruitment en waar ben je goed in?

Het is leuk om bezig te zijn met de interesses van een ander. Ze helpen met iets dat best spannend is, zoals het zoeken naar een nieuwe baan. Hierin vind ik het uitdagend om ze goed te begeleiden en ze te helpen met hun wensen en behoeften. Ik ben op dit moment vooral bezig om de juiste personen te sourcen. Hierin zie ik gemiddeld meer dan 500 profielen per dag. Om hier de juiste mensen te filteren is dan ook een puzzel die je steeds weer moet oplossen. In 1,5 jaar tijd ben ik dan ook goed geworden in het oplossen van de puzzel en leer ik weer iedere dag beter te worden.


Waar help je Djai Recruitment mee

Zoals ik eerder al genoemd heb help ik Djai vooral op het gebied van sourcen. Hierin gebruik ik vooral Linkedin om de juiste kandidaten te vinden. Een persoonlijk bericht naar een mogelijke kandidaat is dan ook iets waarin ik geloof. Ik help Djai vooral op de achtergrond en naast het zoeken en versturen van berichtjes naar potentiële kandidaten, help ik hem ook met vacatures te herschrijven en doe ik ondersteunend werk.

Welke tips zou je een organisatie geven om beter te worden in Recruitment?

Spreek dezelfde taal…

Vanuit mijn achtergrond is het belangrijk om naar verschillende (sport) doelgroepen te kijken en ze anders te benaderen. Dit is dan ook de grootste tip die ik heb. Verdiep je echt in jouw doelgroep. Is jouw doelgroep introvert, extravert, mannelijk, vrouwelijk, betreft het een startersfunctie of zoek je een CEO.


Ook snelheid speelt een grote rol bij het succes van jouw recruitmentproces. In deze tijd is het belangrijk om snel te reageren, wanneer kandidaten om informatie vragen of geïnteresseerd zijn in de rol. Wacht geen dagen met een reactie, maar reageer direct. Ook wanneer je geen antwoord hebt, kun je dit ook altijd communiceren!


Het lijkt me leuk om met je te connecten:

89 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page