top of page

Wie is Simone de Boer?

Wie ben je?

Mijn naam is Simone, woonachtig in Arnhem, eigenaar van SA recruitment en sinds 2016 werkzaam binnen het mooiste vak: Recruitment (althans dat vind ik)! Ik heb ervaring binnen zowel werving & selectie als corporate recruitment. 1 januari 2022 besloot ik om voor mezelf te gaan beginnen. Iets wat ik onwijs spannend vond, want mensen die mij kennen weten dat ik van zekerheid hou en stabiliteit.

Waarom dan toch ZZP? Ik vind het vak te gek, houd wel van een uitdaging en van afwisseling. Dus een mooie combinatie!


Wat vind je leuk aan recruitment en waar ben je goed in?

Alles! Nou hier kunnen jullie natuurlijk niet zoveel mee. Dus ik zou proberen mijn enthousiasme over het vak op papier proberen te zetten! Ik krijg onwijs veel energie door organisaties te helpen met hun recruitment vraagstukken, hen te voorzien van passend advies en recruitment teams naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast vind ik het ook nog steeds superleuk om met de kandidaten in gesprek te gaan, kijken waar zij enthousiast van worden, wat hen drijft en dat te koppelen aan de juiste organisatie/functie. Ik denk ook tevens dat dit mijn kracht is.


Waar help je Djai Recruitment mee

Waar ik hem vanuit SA recruitment mee help? Ik denk dat je het beter kunt verwoorden als hoe werken jullie samen? Want zo zie ik het voornamelijk. We werken al heel wat jaartjes samen en weten wat we aan elkaar hebben. Ik heb aan een aantal woorden genoeg bij Djai en andersom ook. We kunnen sparren over het vak en versterken elkaar daarin. Waarin Djai creatief en "out of the box" kan denken, ben ik juist iemand die kritisch denkt en het overzicht behoudt.


Hierdoor ben ik ervan overtuigd dat wij klanten een stapje verder kunnen helpen met hun recruitment vraagstukken: sourcing, candidate journey, employer branding, het trainen van recruiters, etc.


Welke tips zou je een organisatie geven om beter te worden in Recruitment?

In een arbeidsmarkt als deze is het van groot belang dat de juiste mindset omtrent recruitment en recruitmentprocessen gecreëerd wordt. Dit begint bij je eigen recruiters zelf. Het is van groot belang om in je eigen team, je eigen recruiters te investeren. Begeleid ze op de juiste manier, kijk kritisch naar de workload en geef ze training. Zorg dat jouw recruiters, (nog meer) ervaren recruiters worden. Het vak verstaan en op de juiste manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Mocht je organisatie wat kleiner zijn en geen recruiter hebben, denk dan als een recruiter. Dit draagt uiteindelijk bij om de juiste mindset te creëren.


Heb je hier hulp bij nodig of lijkt het je leuk om een keer te sparren? Neem dan zeker contact op, want wij helpen je graag!204 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page